betaalbaar energiezuinig comfort

Airco 

Hetere zomers, beter geïsoleerde woningen. Dit zijn maar twee van de vele redenen waarom koeling in de slaapkamers tegenwoordig veel wordt toegepast. In plaats van enkel de slaapkamers te koelen, kan men ook opteren om de leefruimte en/of keuken te koelen. Of ineens de ganse woning. Voor elke vragen kunnen wij een oplossing aanbieden.

LG

Wij zijn ruim15 jaar verdeler in West - en Oost Vlaanderen van hoog kwalitatieve merk LG. We hebben de toestellen standaar op stock. Onze bestelwagen is speciaal uitgerust om service aan dit merk te verlenen.

Ook in ons aanbod:

Kunnen wij met het merk LG niet de juiste kleur, het gewenste formaat of vermogen aanbieden, of bent u voorstander van een ander merk, dan kunnen wij tot dienst zijn met het gamma van Panasonic en General. 

 

Werkwijze:

  • Bij interesse in een airco komt onze zaakvoerder op zaterdag de technische mogelijkheden van uw woning nakijken. Deze linken we aan uw wensen. Op basis van deze input maken wij een offerte op. Bij twijfels of u één binnenunit of meerdere zou nemen, of twijfels betreft kleur of model, dan maken wij meerdere offertes op, zodat u rustig kunt nakijken en uw keuze maken.
  • De courante modellen hebben wij van het merk LG steeds op voorraad. Dat zijn dan vooral de hoge wand binnenmodellen, in het zilver, zwart/spiegel en standaard wit. De single -en multi buitentoestellen hebben wij in alle formaten ook standaard op stock.
  • Bij eventuele bestelling is de wachttijd op onze installateursplanning ongeveer een 4-tal weken. Bij grote drukte kan dit iets langer zijn, en geven wij dit mee bij het sturen van de offerte.